Truckersdag 2015

PERSBERICHT     Truckersdag 2015: Zwaaien naar 100 VIPs

 De 26e Truckersdag, onbeperkt genieten voor mensen met een beperking.

Op zaterdag 18 april 2015 wordt op het parkeerterrein van WÄRTSILÄ in Drunen om 09.45 uur het startschot gegeven voor de jaarlijkse Truckersdag. Een colonne trucks bezorgt ongeveer 100 VIPs een onvergetelijke dag. Onder begeleiding van motorclub Volgas, als gecertificeerde verkeersbegeleiders, loopt de route onder andere door de gemeente Heusden, Vught, Sint-Michielsgestel, Boxtel, Oirschot, Oisterwijk en Haaren. Na een tussenstop met lunch bij de Generaal-Majoor de Ruyter van Steveninck Kazerne in Oirschot vervolgt het konvooi zijn route om tenslotte rond 16.00 uur te eindigen in de Voorste Venne te Drunen, waarna een spetterend feest met fantastische optredens zal volgen.

Graag roepen we alle inwoners in de omgeving op naar onze VIPs te zwaaien wanneer de stoet passeert. Een klein gebaar voor groots geluk op dé dag voor mensen met een beperking.

Stichting En Route organiseert elk jaar een Truckersdag voor mensen met een beperking uit de gemeente Heusden en omgeving. Tweehonderd vrijwilligers en vele sponsoren maken deze dag altijd weer tot een groot succes. Samen bezorgen zij ongeveer 100 VIPS een onvergetelijke dag.

Vrijwilligers en sponsoren: hartelijk dank dat we deze mooie dag ook dit jaar weer hebben kunnen organiseren!

Route (richttijden onder voorbehoud):

09.45 uur: start vanaf de Chr. Huygensweg (achterkant van WÄRTSILÄ), Elshout

10.00 uur: Haarsteeg, Vlijmen, Cromvoirt.

10.30 uur: Vught, St.Michielsgestel, Boxtel

11.45 uur: aankomst legerbasis Oirschot

14.00 uur: vertrek vanuit Oirschot, Oisterwijk, Haaren, Helvoirt

15.15 uur: Vlijmen, Haarsteeg, Elshout, Drunen

16.00 uur: aankomst op terrein van de Voorste Venne