Feestmiddag op St.Janshof Vlijmen 2015

Dit jaar een feestmiddag met een zilveren randje: voor de 25e keer werden de bewoners van zorgcentrum St. Janshof te Vlijmen getrakteerd op een lunch en een ontspannen feestmiddag door de vrijwilligers van Stichting “En Route”.

Na een woord van welkom door de voorzitter Sjoerd Bunk, in de gezellige ontmoetingsplek “De Hop”, begon  de heerlijke lunch bestaande uit een lekker soepje, gevolgd door frites met kroket of frikandel en een wijntje of borreltje erbij.  (deze samenstelling op verzoek van de bewoners).

Natuurlijk ontbrak een toetje niet: een heerlijke coupe ijs met slagroom en vruchten.

Na een korte rustpauze ging het middagprogramma van start met koffie en cake en een optreden van zanggroep ‘’t kumt vaneigus” uit Berlicum.

Veel herkenbare verhalen en liedjes werden ten gehore gebracht, gezellig aan elkaar gepraat door een van de leden van deze muzikale groep.

In de eerste pauze deden de bewoners zich te goed aan de luxe hapjes zalm, paling, gevulde eitjes etc., die ruimschoots geserveerd werden, alle gewenste drankjes kon men bestellen waardoor de tafels al snel een kleurrijk beeld vormden en het feest verder ging.

Tijdens de tweede onderbreking werden de bewoners verrast met nieuwe haring die ook zeer gewild was en werden de glaasjes weer gevuld in allerlei maten en smaken.

De laatste sessie van ’’t kumt vaneigus” werd er volop meegezongen, het was echt feest.

Bij het sluiten van de middag waren er natuurlijk bloemen als bedankje.

Na afloop van het optreden, waarvan iedereen zichtbaar had genoten, vertrokken de bewoners voldaan en vol lof over het feest, terug naar hun kamers en werd, door de vrijwilligers van Stichting En Route, bij iedere bewoner nog een fleurig plantje gebracht.

Stichting En Route bedankt iedereen voor hun inzet en medewerking op deze bijzondere dag, speciaal het personeel van St. Janshof, de vrijwilligers, “t kumt vaneigus” en natuurlijk onze sponsors:

Bakker Bas Vermeulen/Den Otter, de drie soorten ijs waren zalig fris op deze warme dag, heel veel dank

De friet en snacks van Snackmobiel Vlijmen waren een groot succes.

Vis en paling koningin Diana Krol (Vliedberg) heel hartelijk bedankt, de haring hapte heerlijk weg.

Theo van Feestzaal D’n Bork uit Nieuwkuijk maakte luxe hapjes voor bij de borrel, voortreffelijk!

Prachtige boeketten van Marcels Bloemenshop gingen naar t, kumt vaneigus en Gerry Rechmann,  van Sint Janshof.

Als afsluiting nog een mooi bloeiend plantje op de kamers van de bewoners, Mario van Drunen, dank hiervoor.

De Rabobank die tgv de 25e feestmiddag wat extra doneerde, hartelijk dank.

 

De foto’s vindt u hier