Op naar Truckersdag Vlijmen 2021

 

Voor de 31e keer zou de Vlijmense Truckersdag aanstaande zaterdag 18 april van start gaan. 120 VIPS verheugden zich al maanden op dit voor hun mooiste evenement van het jaar tot ook hier de boodschap kwam “AFGELAST” ; het Corona virus is de spelbreker.
Stichting En Route die dit evenement initieert in samenwerking met Stichting Eigenwijs zag zich genoodzaakt dit minder leuke nieuws te brengen en de teleurstelling onder de deelnemers was groot.
Alle chauffeurs, motorrijders en vrijwilligers waren klaar en voorbereid, de start bij Ottobock, tussenstop provinciehuis, lunch, koffietafel, de feestavond bij de Ster met alle artiesten, echt alles was tot in de puntjes geregeld en het beloofde dan ook weer een geweldige dag te worden. Helaas gaat het begrijpelijkerwijs niet door, de gezondheid van ons allen is immers prioriteit nummer 1.
Maar het moge duidelijk zijn dat de slogan van vorig jaar “al 30 jaar bijzonder voor elkaar” volgend jaar opnieuw zal verschijnen maar dan met de aanduiding 31.
De verkoop van lootjes ter ondersteuning van de Truckersdag was al in volle gang en zijn volledig uitverkocht. De loterijtrekking zal dan ook doorgaan en plaatsvinden op 18 april : alle prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.
Ook de programmaboekjes met al onze sponsoren waren gedrukt en zijn inmiddels verstuurd, zie www.truckersdag.nl/programmaboekje om deze te bekijken.
Tja, dan het collector’s item “de herinneringstegel”, normaliter werd deze uitgereikt tijdens de truckersdag zelf maar nu hebben wij besloten na veelvuldige verzoeken van de echte verzamelaars om ze op te sturen.
Namens het bestuur stichting “En Route” wens ik jullie allen een fijne en vooral gezonde zomer. Op naar de 31e Truckersdag  in april 2021 !